Ladiesnight Najaar 2017

Voor het najaar van 2017 hebben wij weer een aantal Ladiesnights op het programma staan. In het onderstaande tabel kunt u zien welke Ladiesnights er op dit moment op het programma staan. 

Datum Dag Plaats Locatie
22-11-2017 Woensdag Wolvega Drafbaan Wolvega

De evenementen zijn als volgt opgebouwd:

18:00 Opbouwen standhouders

18:45 Goodiebags klaar (50 per Ladiesnight)

19:00 Opening Ladiesnights

22:00 Afsluiting en opruimen

Promotie

In het afgelopen seizoen hebben wij veel feedback gekregen betreffende de promotie van onze Ladiesnights. Wij hebben ervoor gekozen om deze in het aankomende seizoen te richten op een 4-tal punten:

  

- Social Media

Bij Social Media gaan wij ons best doen om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken. Hierbij richten wij ons vooral op vrouwen tussen       de 20 en 60 jaar. Om deze vrouwen te kunnen bereiken zullen wij verschillende lokale groepen aanspreken, vrouwen vragen het evenement te delen door middel van een deel en win actie en daarnaast ook nog een betaalde promotie te laten lopen via Facebook.

- Kranten

Dit seizoen gaan we werken met kranten. Wij zullen persberichten versturen naar alle kranten/magazines en dergelijke waarvan wij op de hoogte zijn in de omgeving. Omdat wij helaas niet kunnen besluiten wat ze daadwerkelijk plaatsen hebben we er ditmaal ook voor gekozen om in elke regio 1 krant te kiezen die we ook een daadwerkelijke advertentie laten plaatsen. Deze wordt dan gegarandeerd geplaatst om zo te zorgen dat we de doelgroep bereiken.

- Internet algemeen

Uiteraard kunnen we internet in het algemeen niet missen. De verschillende Ladiesnights zullen dan ook aangemeld worden op verschillende websites waar evenementen aangekondigd worden. Hier beginnen we op tijd mee zodat google ook de kans heeft om de evenementen goed op te pakken aangezien daar altijd een behoorlijke periode overheen gaat. 

- Borden langs de weg

Tot slot willen we dit seizoen borden langs de weg laten plaatsen. Wij denken dat wij hiermee de grootste groep mensen kunnen bereiken.

Met de combinatie van al deze verschillende soorten promotie hopen wij de vrouwen op verschillende momenten op de dag aandacht te trekken. De borden zullen mensen attenderen op het moment dat men onderweg is naar werk/school of andere bezigheden. Wanneer ze oven op social media zitten zullen ze daar geattendeerd worden op het evenement en wanneer zij de krant doorbladeren, zullen ze uiteraard nogmaals ons evenement tegen komen. 

Prijzen

De prijzen voor alle Ladiesnights zijn gelijk. En beschikbaar in onderstaande tabel. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Standruimte Prijs
1 Tafel 120x80 cm € 35,00
2 Tafels 120x80 cm € 60,00
3 Tafels 120x80 cm (lxb) € 80,00
Lege ruimte 2x2 m ( lxb) € 35,00
Lege ruimte 3x2 m ( lxb) € 50,00
Lege ruimte 4x2 m ( lxb) € 60,00
Lege ruimte 5x2 m ( lxb) € 70,00
Stroom € 5,00
Overige ruimten/combinaties Prijs in overleg

Prijzen zijn exclusief 21% btw